Welkom op de website van Mart Strijbos Financieel Advies

Mart Strijbos Financieel Advies is een gevestigde naam als advieskantoor op het gebied van de financiële dienstverlening voor particulieren. Het is belangrijk dat u voor uw persoonlijke omstandigheden de juiste keuzes maakt. Voor alle disciplines van de particuliere financiële dienstverlening bent u bij Mart Strijbos Financieel Advies aan het juiste adres.

Een persoonlijke aanpak, een zorgvuldige afweging van risico's en aandacht voor kansen op korte en lange termijn zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Dit in combinatie met een uitgebalanceerd diensten- pakket en jarenlange praktijkervaring bieden wij u de mogelijkheid om uw financiële risico's om te zetten in dynamische zekerheden.

Mart Strijbos Financieel Advies is financieel volledig onafhankelijk van banken of verzekeraars en kan hierdoor onafhankelijk en objectief adviseren. Om onze onafhanklijkheid te benadrukken werken wij op basis van een uurtarief of een vooraf gemaakte prijsafspraak. Alleen voor schadeverzekeringen en consumptief krediet is dit anders. Voor meer bijzonderheden over uw belang van 100% onafhankelijk advies bekijk de video of lees de brochure. Voor de wijze waarop wij u van dienst willen zijn en wat wij van u verwachten, zie vooral onze dienstverleningsdocumenten onder documenten algemeen. Ook bevelen wij u aan kennis te nemen van de folder van de Autoriteit Financiële Markten inzake Veranderingen in betaling voor financieel advies.

 

Mart Strijbos is Certified Financial Planner aangesloten bij de Federatie Financieel Planners en erkend Hypotheek- en Financieel Adviseur aangesloten bij het Instituut Erkend Hypotheekadviseur. Daarnaast is Mart Strijbos opgeleid mediator en is de Wft pensioenopleiding afgerond met als bijzondere opmerking van de assessors "uitstekend pensioenadviseur". Mart Strijbos Financieel Advies voldoet aan de kwaliteitseisen gesteld door de Autoriteit Financiële markten en de Wet Financieel Toezicht. Als organisatie zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekering. 

Mart Strijbos Financieel Advies staat ingeschreven bij de K.v.K. Eindhoven onder nummer 17148674 en beschikt over een Wft-vergunning onder nummer 12002480 voor:

  • Hypothecair krediet
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Consumptief krediet
  • Elektronisch geld
  • Betaal- en spaarrekeningen

Adobe_Reader_logoOm de bestanden op onze website te kunnen openen is het programma Adobe Acrobat Reader vereist. U kunt Adobe Acrobat Reader gratis downloaden, door op het logo hiernaast te klikken.